Ontdek de campus

Ontdek wat de campus te bieden heeft op gebied van cultuur, sport en recreatie, economie en onderwijs.

Cultuur

Ontdek de culturele sfeer op Campus Eemsdelta! De Koppelplaats is straks het centrum voor de Jonge Onderzoekers, VIBES, de Digital Art Factory en diverse andere kunst- en cultuurgroepen. Laat je inspireren door de innovatieve projecten en de unieke samenwerkingen tussen leerlingen, studenten en organisaties.

Sport en recreatie

Op onze groene campus vind je alles voor dagelijkse sportactiviteiten. Loop de ‘Daily Mile’, leef je uit in het Urban Sports Park of klim aan de boulderwand. Naast onze nieuwe sporthal bieden we ook sportplezier in de pannakooi, op het beachvolleybalveld, de multi-court en de klimwand. Kom en ontdek het zelf!

Economie

Campus Eemsdelta is een bruisend centrum voor economie en ondernemerschap, verrijkt met het nieuwe circulaire gebouw de Koppelplaats. Deze dynamische evenementenlocatie bevordert de interactie tussen scholieren, studenten en lokale bedrijven. Verken de veelzijdigheid van economische activiteiten en onderwijskansen, en ontdek de integratie van ondernemerschap in ons onderwijs. Leer meer over de faciliteiten die onze campus biedt voor economische groei en innovatie.

Onderwijs

Je wilt straks een goede baan en leuk werk. Op onze campus heb je daarom actief contact met bedrijven en organisaties uit de regio. Mede door onze praktijkgerichte faciliteiten, zie je hoe de theorie tot leven komt. Campus Eemsdelta is de leeromgeving voor meer dan 1.700 leerlingen. Hier vind je het George Martens College, Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum, Theda Mansholt College en Noorderpoort, allemaal onder één dak. Door het samenbrengen van theoretisch en praktisch onderwijs, bieden we unieke vakken en gepersonaliseerde leertrajecten.

Plattegrond

Ontdek Campus Eemsdelta via onze interactieve plattegrond. Bekijk de gedetailleerde weergave van alle gebouwen en voorzieningen, zodat je gemakkelijk je weg vindt en meer leert over onze prachtige campus.