Terugblik voel je fit Festival

Op 13 mei vond het langverwachte Voel je Fit Festival plaats op Campus Eemsdelta Groningen. Deze dag bood een geweldige gelegenheid voor de aanwezigen om nieuwe inzichten op te doen en te genieten van diverse activiteiten.

Een van de hoogtepunten van het festival was de inspirerende spreker Marianne Timmer. Als succesvolle sporter en coach deelde zij haar expertise over het creëren van de juiste omstandigheden voor succes. Haar woorden motiveerden en inspireerden de aanwezigen om hun doelen na te streven en het beste uit zichzelf te halen.

Een andere organisatie die een belangrijke rol speelde op het festival was de Bas van de Goor Foundation. Deze stichting zet zich in om mensen met diabetes te motiveren om actief te blijven bewegen. Deze aanwezigheid benadrukte het belang van een gezonde levensstijl en de positieve effecten die sport en beweging kunnen hebben op ieders welzijn.

Daarnaast was Lydia Terpstra aanwezig om meer te vertellen over de toekomstplannen van de campus. Haar inzichten en visie gaven de bezoekers een glimp van wat er nog komen gaat. Het was fascinerend om te horen over de ontwikkelingen en mogelijkheden die de toekomst in petto heeft.

Naast de interessante sprekers waren er nog tal van andere activiteiten die het festival tot een succes maakten. Bezoekers konden genieten van live muziek, wat zorgde voor een levendige en vrolijke sfeer. Op de informatiemarkt waren diverse standhouders aanwezig die hun producten en diensten presenteerden, waardoor bezoekers de kans kregen om nieuwe informatie op te doen en contacten te leggen.

Bovendien werden er verschillende workshops aangeboden, waaronder een workshop van het Theevrouwtje, waarin bezoekers hun eigen ice tea leerden maken. Deze workshops gaven de bezoekers de gelegenheid om actief deel te nemen en nieuwe vaardigheden en kennis op te doen.

Het was een dag vol inspiratie, inzichten en leuke activiteiten. De combinatie van de interessante sprekers, live muziek, informatiemarkt en workshops zorgde voor een gevarieerd programma dat voor elk wat wils bood.

We kijken met veel plezier terug op het Voel je Fit Festival en bedanken alle bezoekers, sprekers, standhouders en organisatoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Het was een dag vol energie en positiviteit, en we hopen dat iedereen geïnspireerd en gemotiveerd naar huis is gegaan.

Delen: