Staatssecretaris Vivianne Heijnen bezoekt Campus Eemsdelta

Op maandag 3 juli vond er een speciaal werkbezoek plaats in de gemeente Eemsdelta, georganiseerd door de Provincie Groningen in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Een van de hoogtepunten van dit bezoek was het bezoek aan Campus Eemsdelta Groningen, waar staatssecretaris Vivianne Heijnen haar interesse toonde in de ontwikkelingen op de campus.

Focus op financiële middelen, duurzaamheid en innovatie

De staatssecretaris was met name geïnteresseerd in de besteding van financiële middelen voor innovatieve projecten. Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat droeg bij aan de campus en wilde graag zien hoe het geld werd ingezet om innovatie te bevorderen en de regio te versterken.

Tijdens het bezoek werd onder andere gesproken over de aanleg van een fietsstraat. Deze fietsstraat speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de infrastructuur en het stimuleren van duurzaam vervoer in de regio.

Het werkbezoek van staatssecretaris Heijnen erkent onze inzet in innovatie en talentontwikkeling.

Erkenning en toekomstige samenwerking

We waren verheugd met het bezoek van staatssecretaris Vivianne Heijnen en zien het als een erkenning van de inzet en het succes van de campus in het stimuleren van innovatie en talentontwikkeling in de regio. Het werkbezoek bood een uitgelezen kans om de samenwerking met het ministerie verder te versterken en gezamenlijk te werken aan de verdere groei en ontwikkeling van de campus.

We kijken terug op het bezoek van staatssecretaris Vivianne Heijnen en zijn trots om te hebben laten zien welke stappen we zetten in de ontwikkeling van de Campus Eemsdelta Groningen. Samen blijven we bouwen aan een sterke en innovatieve regio!

Delen: