Opening Campus Eemsdelta op 3 juni

Houd je agenda vrij op 3 juni, want dan kun je binnen komen kijken bij de campus! Ontdek de toekomst en volg een rondleiding, leer over je toekomst bij theatershow Karnivoale of vlieg met een drone. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Zaterdag 3 juni opent Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam officieel zijn deuren voor omwonenden. Op de campus kunnen sinds afgelopen zomer al leerlingen terecht voor onderwijs. Dat de campus nog veel meer biedt dan onderwijs, ontdek je deze zaterdag.

Tijdens de gratis toegankelijke opening kun je in en rondom de campus kijken. Iedereen is welkom om te ervaren wat de campus te bieden heeft op gebied van onderwijs, cultuur, sport, recreatie en economie.

Ontdek de toekomst

Laat je rondleiden en ontdek de toekomst van de campus door een VR bril of vlieg met een drone. Maak een ritje op een waterstoffiets, ga op de foto voor een green screen of verwonder je over een rondrijdende machine uit een andere wereld. Geniet van live muziek en kom bij met een kopje koffie of thee.

Aan de slag met je eigen toekomst

In theatershow Karnivoale word je door bekende Groninger acteurs (zoals Frank den Hollander en Alina Kiers) aan het denken gezet over je eigen toekomst. Want, te oud om te leren ben je nooit. Zo kun je dus leren om op een spijkerbed te liggen, bijvoorbeeld. De shows starten om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Speciaal voor kinderen

Kinderen kunnen komen experimenteren, onderzoeken en maken bij de Digital Art Factory en de Jonge Onderzoekers. Ook is er een speciaal kinderprogramma.

Datum, locatie en tijd

De opening is zaterdag 3 juni van 11:00 tot 15:00 in en om het nieuwe gebouw op de Campus Eemsdelta, adres: Pastorielaan 4 in Appingedam

Bereikbaarheid en parkeren

Zowel fiets als auto, kan op de nabijgelegen parkeerplaatsen en stallingen. Haltes van het OV zijn op loopafstand.

Delen: