Geniet van de Meivakantie met leuke activiteiten in de regio Eemsdelta!

De meivakantie staat voor de deur, en hoewel de campus de komende twee weken geen activiteiten zal hosten, is er in de omgeving genoeg te beleven! Hier zijn een paar hoogtepunten die je niet wilt missen:

Zaterdag 27 april: Koningsdag Vieringen

Vier Koningsdag in stijl in Appingedam, Delfzijl, Loppersum en Middelstum. Ervaar de festiviteiten, markten en live muziek die onze prachtige regio te bieden heeft. Voor meer details over de evenementen, klik hier.

Zondag 28 april: Zwarte Cross Open

Mis de spectaculaire Zwarte Cross Open in Farmsum niet, een dag vol motorcross en adrenaline. Voor informatie over tickets en locatie, bezoek deze link.

Zaterdag 4 Mei – Theater Na de Dam Eemsdelta
Beleef een unieke theaterervaring in Termunten tijdens Theater Na de Dam. Dit bijzondere evenement vindt plaats op 4 mei, een dag van nationale herdenking. Meer informatie en reserveringen.

Zondag 5 mei – Bevrijdingsfestival Groningen 

Vier de vrijheid met een indrukwekkende line-up van artiesten zoals Sophie Straat, TikTok Tammo en Band en Froukje op het Bevrijdingsfestival Groningen. Bekijk de volledige line-up en plan je dag op Bevrijdingsfestival Groningen.

Zaterdag 11 Mei – Hippiedag in Daam

Ga terug in de tijd tijdens de Hippiedag in Daam, een evenement dat de vrije geest van de jaren ’60 viert met muziek, kunst en meer. Duik in de hippiecultuur en geniet van een dag vol plezier. Details zijn te vinden op Hippiedag in Daam.

Zaterdag 11 Mei – Bordspelletjes in Bibliotheek Appingedam

Na een succesvolle eerdere editie is het op 11 mei weer tijd voor een middag vol bordspelletjes in de Bibliotheek Appingedam. Breng je favoriete spel mee of speel een van de beschikbare spellen. Start om 14.30 uur; iedereen is welkom.

En als je toch even van de campus wilt genieten, vergeet dan niet om onze nieuwste video te bekijken waarin we terugblikken naar de bouw en vooruitkijken naar wat er in de toekomst allemaal te beleven is op onze campus!

Delen: