Denk mee over het nieuwe park van de Campus!

Ben je benieuwd naar de toekomst van het park aan de noordzijde van onze campus? Heb je ideeën of wensen over hoe dit park verder ingevuld moet worden? Dan is dit je kans om betrokken te zijn!

Jong Noord, Campus Eemsdelta Groningen en de Gemeente Eemsdelta nodigen bewoners uit de gemeente Eemsdelta uit om mee te praten over de invulling van dit nieuwe park.

Wanneer: Donderdagavond 1 februari, startend met een inloop vanaf 19:00, gevolgd door het programma van 19:30 tot 21:00.

Waar: Kabzeël, Dijkstraat 77, Appingedam.

Dit is de vierde keer dat we samenkomen om te brainstormen over het park. We hebben al veel inspirerende ideeën verzameld, en nu is het tijd om deze verder uit te werken. Wat denk jij? Welke activiteiten zijn belangrijk voor jou? Hoe groot moet bijvoorbeeld de pumptrack worden?

Tijdens deze avond zullen we samen met de architect de sfeer in het park bespreken, alsook de verschillende activiteiten die er plaats kunnen vinden en hoe het Urban Sports Park eruit zou kunnen zien.

Aanmelden

Meld je aan. Door je aanmelding krijgen we een beter beeld van hoeveel mensen we kunnen verwachten. En kunnen we je op de hoogte houden van het programma. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We kijken uit naar je komst. Samen bedenken we iets moois voor iedereen uit de gemeente Eemsdelta!

Delen: