Campus Uitgelicht

De vorige keer hebben we je voorgesteld aan de Digital Art Factory, maar er zitten nog veel meer gave initiatieven. Deze week lichten we De Jonge Onderzoekers met plezier uit.

De Jonge Onderzoekers is de ideale plek voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud, die gepassioneerd is over het bedenken van creatieve ideeën, experimenteren, knutselen en onderzoeken. Het is een geweldige werkplaats voor technologie en wetenschap in Groningen en omgeving. Hier kunnen kinderen van alle niveaus deelnemen aan technische activiteiten en hun talenten ontwikkelen. Het is een gemakkelijke en toegankelijke omgeving waar voorkennis geen vereiste is.

En zo zit er ook een locatie van De Jonge Onderzoekers op de Campus Eemsdelta!

Wekelijks worden er verschillende activiteiten aangeboden, van programmeren tot houtbewerking of werken met metaal. Voor iedereen is er wat.

Voor de dagelijkse gang van zaken binnen De Jonge Onderzoekers is er een vast team van vijf medewerkers. Daarnaast wordt er begeleiding van de activiteiten aangeboden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier geïnteresseerd zijn in wetenschap, techniek en het werken met kinderen.

Wil je meer informatie? Neem vooral een kijkje op hun website

Delen: