Buitenschoolse activiteiten Campus Eemsdelta

Ontdek de buitenschoolse activiteiten op Campus Eemsdelta Groningen!

De scholen zijn weer begonnen, en naast de reguliere lessen biedt Campus Eemsdelta Groningen een breed scala aan buitenschoolse activiteiten. Onze programma’s van VIBES, Digital Art Factory (DAF) en de Jonge Onderzoekers organiseren het hele jaar door evenementen voor iedereen.

VIBES

VIBES organiseert wekelijks diverse workshops op de Campus Club voor jongeren van 12 tot 27 jaar. Of je nu wilt sporten, creatief bezig wilt zijn of aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, bij VIBES is er voor ieder wat wils!

De Jonge Onderzoekers

De Jonge Onderzoekers is dé plek voor nieuwsgierige kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die graag de wereld van techniek en wetenschap willen ontdekken. Hier kun je experimenteren, programmeren en creatief aan de slag met hout en elektronica tijdens minicursussen. Bekijk meer op de Jonge Onderzoekers eigen website!

Digital Art Factory 

Ben je tussen de 10 en 25 jaar en wil je je creatieve en technische vaardigheden ontwikkelen? De Digital Art Factory (DAF) is de perfecte plek om te experimenteren en innoveren met moderne technieken zoals film, animatie, digitale kunst, virtual reality en programmeren.

Klinken deze buitenschoolse activiteiten op Campus Eemsdelta als iets voor jou? Bekijk onze agenda en schrijf je in voor een van de workshops of activiteiten!

Delen: